Feszített árnyékolók

ZipSCREEN

A technika fejlődésével napjainkra a különböző üvegszálas, illetve PVC alapanyagú textilek egyre nagyobb teret hódítanak az árnyékolás technikában. Teszik ezt vidám színeikkel, hatalmas egybefüggő felületükkel, izgalmas megjelenésükkel. Anyaguk mára már UV stabil, nehezen éghető és hatalmas erőknek áll ellen, így vált lehetségessé az is, hogy akár 18 m² -es felületet is képes legyen a zipSCREEN egyben árnyékolni.

Hatalmas kínálatunkból Ön dönti el milyen színt szeretne, ami természetesen kihatással van az áteresztett napfény mennyiségére, a ki- és beláthatóságra, illetve a sötítítés mértékére. "Függönyt" az ablak elé? Belső árnyékolás esetén hiába sötítítünk el teljesen, a napfény már bejutott a belső térbe, és felmelegíti azt, míg külső árnyékolót alkalmazva csak az általunk kívánt mennyiség jut el a belső terekbe.

 

A zipSCREEN textilárnyékoló jellemzői

zipscreen rzipSCREEN lekerekített - RONDO - tokban

zipscreen qSzögletes - QUADRO - tokkal

zipscreen iqSzögletes, vakolható tokkal

egyedi szinek3A szívárvány minden színében

Több, mint 140 szín rendelhető.
A tok, a vezetősínek és a záróléc több, mint 330 színárnyalatban rendelhető.

Milyen textilt válasszak?

A ROMA zipSCREEN® textilárnyékolója sokoldalú, ezért számtalan variációban alkalmazható. A textil speciálisan kezelt szövött anyag, amely kiszűri a káros UV-sugárzást. Több, mint 140 féle színnek köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő árnyalatot. Azonban a színen kívül más fontos kritériumok is vannak, amire érdemes odafigyelni a textil kiválasztása előtt.

A kiválasztás szempontjai


Tulajdonságok:
Ide soroljuk a hővédelmi-, az árnyékoló képességet és a belátás elleni védelmet. A visszaverődésre és áteresztésre vonatkozó százalékos értékek további értékes információval szolgálnak, melyek segítik a megfelelő textil kiválasztását.
textil tulajdonsag
A színek:
Színek kérdésében az egyéni igények, ízlések játszanak döntő szerepet. Egyes szövött textilek színei markáns eltérést mutatnak a szín-, illetve hátoldalon. Kérjük ügyeljen rá a kiválasztás során!
textil szinek
Anyagstruktúra:
Textileink hat féle struktúrában készülnek, melyek más-más árnyékolástechnikai tulajdonságokkal rendelkeznek.
textil anyag

 

1. Sergé     | 2. Soltis 86     | 3. Soltis 92
4. Soltis 93 | 5. Sunworker | 6. Soltis B92N

reddot

a díjról bővebben itt olvashat

Soltis® szövetek

A Ferrari egyedi Précontraint (előfeszítéses) technológiájával a Soltis szövet egyszerre vékony, könnyű, erős és mérettartó, vagyis nem deformálódik. Többféle család létezik. Családonként más-más árnyékolástechnikai paramétert helyezzve előtérbe.

  • Hővédő pajzsként funkcionál
  • Szakadásbiztos
  • Mérettartó
  • Nem penészedik (vizesen feltekerve sem)
  • Nehezen éghető anyag
  • Helytakarékos
  • Hosszú élettartamú
  • Könnyen karbantartható
  • 100%-ig újrahasznosítható

soltis anyag

soltis 86

soltis 92

soltis 93

soltis b92n

 

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2023 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső